Sunday, 16 December 2012

Ohooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Assalamualaikum ...
Dear EX , kenape awak tak benci saya macam awak benci saya dulu ?
Heyyyy , tak ingat ke tahun lepas ? setiap ape yang awak cakap , masa kita bersama , text dari awak . semua saya ingat ... Hahaha hebat ke ? Tak kot ...


Yeee saya tundukkan ego saya , Saya memang sayang awak ..
tapi tak guna sebab awak tak terima saya balik masa tu ..

Ingat tak kenape kita break 11.11.11 ?? sebab saya nak awak BELAJAR HARGAI orang yang awak sayang / orang yang sayangkan awak ..
tapi sekarang ? tak tahu la kalau awak dah berubah kan ... Who knows
Awak tak faham erti kehidupan .. Eee ta nak la cakap banyak ..
nanti macam-macam perasaan timbul ...

Haaa nah yang PERNAH ada dalam blog awak .
fikir-fikirkan ... dan ingat , fikir sebelum bercakap . Jadilah orang yang matang

Sekian <3