Wednesday, 15 June 2011

15 / 6 / 11 7.50 P.M

Salam buat pembaca sekalian ,
disini aku nak berkongsi sedikit kenangan pahit yang amat memilukan ..


Pada tarikh ini , hubungan antara aku dengan Noralyana bte Johari telah putus .
Kenangan antara kami telah menjadi suatu situasi yang agak dirindui .
Walaupun kami sayang menyayangi antara satu sama lain . Tapi hubungan kami tak direstui apabil aku telah membuat Kembarnya Alya Johari membenci aku .
Aku tahu aku dah memaki dea , kerana pada keadaan itu , aku nak Alyana melepaskan dan melupakan aku .
Hati aku sangat sedih dan agak memilukan , Sehingga menitiskan air mata .
Walaupun keadaan aku yang agak "Bengong" pada masa tuh .
Sebenarnye , aku Sayangkn dea . Sedalam hati aku . 
Walaupun dea hanya Cinta Monyet seperti orangII tua kata , Tapi hakikatnya , Aku dah berazam untuk bersama dengan dea ..
Pada masa itu , Dea memujuk aku , Aku rasa serba salah sebab buat dea Menangis .
Aku kalah pada perempuan yang nangis sebab aku .
Aku sungguh terharu bila kau hantar message kau yang "awak , Sy tettt"
Sungguh aku terharu , Aku ta dpt bayangkan keadaan aku macam tu .
Aku pun REBAH dan mengalah pada ayat dea , Walaupun aku agak Jealouse dan benci pada dea ber Tetttt dengan Tettt Totttt .


Sumpah aku simpan lagi Text dea yang itu kat folder "gaduhII manja"
Aku takkan pernah buang TextII yang kau bagi pada aku .
Ouh , Kami berbaik juga pada masa itu , Lebih kurang 2 Hari .
Setiba petang ni , Dia bertanyakan jika aku sudi jadi "Bestie" dea . Agak Terpaku aku pada masa tuh .
Dan juga hampa bertambah Pilu . Sebab aku ta boleh nak jadi "Bestie" orang yang aku telah sayang .
Aku lebih sayangkan dea daripada BosIa Segamat tuhh .
Hakikatnye , Aku lebih focus kn dea , Aku lebih berubah disamping dea . Walaupun kami tak pernah berjumpa lagi .
Itu lah namanya CINTA INTERNET . :)
Aku ta sanggup nak tengok orang yang aku SAYANG sedalam hati aku , bersama dengan orang lain / BersayangII dengan orang lain .. Walaupun Kawan lelaki .



Tapi pada jam 6.50 Sebelum NORA ELINA berlangsung .
Dea IM aku , dan katakan dea tak boleh bersama aku lagi .
Message Alya yang aku hantar pada Alya terbalas . Aku membacanya , Lalu berfikir .
Memang betul apa yang dikatakan . Hubungan kami terhalang . Apabila Alya dan Mak nye membenci aku .
Mungkin ada sebab sebab semua ini berlaku .
Aku rasa bersalah , sehinggakan bulu roma tengkuk aku pun naik ...
Lalu memutuskan fikiran dan berkata padanya bahawasanya kita ta boleh bersama .
Dea yang tak berkata apa , Lalu berfikir sama seperti aku .
Walaupun
PEDIH dan PERIT . Tapi kita terpaksa lalui juga kn ?
Itulah namanya PENGORBANAN CINTA . Walaupun aku tak lah Hebad dalam percintaan .
Mungkin Agak kolot bila membaca kn ?
Tak Salah kalau aku nak luahkan perasaan aku yang terakhir untuk kau .


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aku ada juga beritahu yang Cincin aku Pecah kan ?
Aku rasa Takut akan sesuatu yang akan berlaku .
Kerana , Dahulunya cincin yang sama juga jatuh dan terbelah 4 itu menjadi SAKSI perpisahan aku dengan Tetttt Pahang ...
Dan benda yang sama juga berlaku pada kau ...
Ini cincin yang aku maksud kn ...


Yana , I Tahu you akan Skooodeng blog i *pinjam ayat ea ? :)*
I Nak sangat tahu , yang you tak pernah Luluh dalam hati i .
Sesungguhnya i lebih sayangkn you daripada Harta benda yang i miliki sekarang .
I Dapat beli benda yang i miliki ini dengan duit , Tapi i ta boleh nak bli Hati yang tulus dari you yang I kasihi .
Mungkin i tak dapat lupakan you , Walaupun i ckp pelbagai jenis bahasa / Perkataan ..
You tahu i akan sentiasa merindui You .
Oleh itu i minta izin you untuk ambil gambar you . =)


Ohh , Mungkin i akan tukar number phone . Supaya kita tidak berhubung lagi seperti yang dijanjikan ..
I berdoa untuk kesejahteraan you sygg :')
I berharap you akan lebih baik daripada yang i sangka , Dan lebih pandai menjaga diri dan MAKAN MINUM you ...
Kalau kita ada jodoh , Kita akan bertemu lagi . Dan bila kita dah bersatu , I Janji akan menjaga dan menyayangi you Sepenuh Hati i dengan ikhlas .
Dan mulai skarang , i Akan berubah demi you Sygg :')
I Janji tak akan kembali pada Perangai lama I . I juga akan lebih tidak BERLAGAK seperti yang dikatakan oleh You dan Alya .
Take care Alyana , Sumpah i akan merindui you Selamanya ..
I Hope you paham akan Keadaan kucar kacir yang Berlaku sebab kelakuan BURUK i .


Salam Kasih dari i .
Muhammad Nur Arif Bin Mohd Zulkifli Lim

Monday, 6 June 2011

Selamat Pagi Cinta

Hoiii , Kau jangan ingat kau sorang je rindu ..
Aku lagi rindu lahh kat kau ....
Terharu siot aku bace blog kau . Menitis air mata aku :) *ta de la sampai teresak2 HAHA !


Pesanan untuk kau , Jangan kerana EGO kau menyesal ...
kau penting kan MALU kau daripada hilang org yang kau sayang kn ?
Walaupun kau buat aku Sakeed Hati . Bila baca Blog kau jea , Luntuh semua kemarahan , kepahitan dan kesakitan yg aku pendam ...
Dan start tu lah mula aku nak sayang kau gela-gela =.="


Kesian kn aku ? Kau buat aku macam ni .. Sakit ouhh hati ..
Tapi percintaan perlu pengorbanan dari pelbagai aspek kn ? :)
Aku da biasa dahh , so jangan risau lah . Boleh handle lagi ...


Yeahh , Sejak Clash . Aku text kau , call kau . Buat macam tak endah , macam tak layan .
Time tu sumpah ! hati aku sakit gila babeng , Macam nak nyakkkk ~ je muke kau tuhh
Tapi sayang aku tak pernah luntuhh , Malah bertambah ....


Aku Harap dapat lah aku memiliki kau lagi selepas ini ..
Thanks kerana beri aku harapan ..




(Jiwangg knn ? Poyo gila ARIF LIM nii =.=")