Thursday, 23 February 2012

19 Feb 2012 , takkan pernah maafkan kau . Kbye

"Fake ape sial ? bodoh jea . kira untung aku nak jumpa kau . takyah yek-2 sgt "
"Kesian jea dgn kau jauh-2 dtg . takkan aku nak bia kau sesat kan ? aku masih ad sifat keperimanusian doe "


And then nak mintak maaf ? memang tak lah :)


"Hmm arip . . . Nak minx maaf pasal tadi . I Keterlaluan sangat dgn you . seriusly i tk tahu knp i bole jd cam tadi , i kusut act dgn masalah family . salah i maki-2 you tadi . mentamaap sgt-2 . i takbole tido selagi tak mentamaap . up to you nak maapkan kea tak . sorry again , tc , asalamualaikum ."
" sukahati laa nak cakap ape . i tk kesa you dah tawar hati kea tak , yg penting nk minx maap pasal tadi :\ "
"Yeayea i bole bla dari hidup you . tp lepas you maapkan i lahh . janji dah tak kacau . sumpah . "
" Alaaa , jgn ah mcm ni arip . i serius ni . i sala buad you mcmtoh . please :\ "
" Please lahh . Alaaa . NAK MINX MAAF LAHHHHHHH ! tak best aa gini . tak hensome kang == "
"Mcm ni kann ? :'\ org minx maaf pun susa . :'\ Sampai hati org disana buad mcm nie . "
" it's okey lahh if kau tanakk repl text aku kann . berharap gila one day kau text aku kau maapkan aku . aku nak spm . tknk laa buad jahat . byee "
"Gelak lahh weh . yg penting aku nak minx maap jea . then aku tak akan kcau kau lg . "
" Jgn aa mcm nie . kau nak soh aku buat ap lg haa supaya kau maafkan aku ? "




Aku dah penat dengan lakonan kau , Selame ni aku tertipu .
Harap lepas ni kau jangan text aku la wehh , rimas sial !
Habakk plak aku dengan kau skrg ehh .. menyesal aku sayang kau ..
Pegi la pendam dalam hati kau tuh . kesah pulak aku .
aku tulis ni biar aku INGAT ape yang kau buat dekat aku ..
Aku malas nak simpan dekat phone , MENYEMAK ! Puihh !


Chow ~

Sunday, 5 February 2012

Sumpah aku nak kau balik .. Tak de sape boleh gantikan kau :'(

Dalam sukarnya meluahkan kata itu,
Aku tunjukkan rasa cintaku,
Ku zahirkan rasa rindu

Kelembutanmu mempesonakan jiwa,
Senyum bibirmu mengundang ceria,
Hingga terbuai rasa

Aku sangat mencintai kamu,
Selamanyakan tetap di hatiku
Terpisah jauh jiwa dan raga mu,
Walau beribu tahun aku kan menunggumu

Yanaaa ! datang lah balik .. Aku rindu kan kauu boncett :'(
Aku ta boleh EGO macam kauu .. Aku nak kau balik pleaseeeeee
pleasee , i'd love you so much .. 
Yeee aku memang gembengg . Aku nak kauuu .. Datang laa balikk :'(

I Need you :'(

Sebelum kau terlena
Dengarkan irama ku
Sebagai peneman rindu
Mengharungi malam mu

Hilangkan resah hati mu
Hilangkan duka jiwa mu
Yakin ku ada di sisi
Temani mimpi-mimpi mu

Malam, ku meminta kepadamu
Lindungi permaisuri ku
Ku sungguh menyayangi nya

Sayang, pegang erat jemariku
Dan jangan kau lepaskannya
Ku kan ada di sisi mu
Selamat Malam Cinta