Sunday, 16 December 2012

Ohooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Assalamualaikum ...
Dear EX , kenape awak tak benci saya macam awak benci saya dulu ?
Heyyyy , tak ingat ke tahun lepas ? setiap ape yang awak cakap , masa kita bersama , text dari awak . semua saya ingat ... Hahaha hebat ke ? Tak kot ...


Yeee saya tundukkan ego saya , Saya memang sayang awak ..
tapi tak guna sebab awak tak terima saya balik masa tu ..

Ingat tak kenape kita break 11.11.11 ?? sebab saya nak awak BELAJAR HARGAI orang yang awak sayang / orang yang sayangkan awak ..
tapi sekarang ? tak tahu la kalau awak dah berubah kan ... Who knows
Awak tak faham erti kehidupan .. Eee ta nak la cakap banyak ..
nanti macam-macam perasaan timbul ...

Haaa nah yang PERNAH ada dalam blog awak .
fikir-fikirkan ... dan ingat , fikir sebelum bercakap . Jadilah orang yang matang

Sekian <3



Saturday, 24 November 2012

Detikan terakhir

Yeahh , saya memang kaki stalker . Tapi .... i malu laa nak berhadapan dengan you lagi ......
i ......................... i takkan buang semua tu .
Minta maaf :'(

Thursday, 15 November 2012

Dear EX :)

Assalamualaikum ,
Haihhhh ... takda masa weii nak update blog , assignment banyak gila ..
anyway , Dear EX . i kat sini selalu ingat dekat you ..
tapi i dah ada pengganti you .. yeah i masih ingat janji i dekat you dulu ..
tapi tu dulu , walaupun you masih sedar kesalahan you , tapi you masih buat juga benda yang sama..

walaupun kita dah hampir setahun berpisah , setiap kata-kata you i tak pernah lupa ..
mungkin ia lenyap dihanyut zaman , tapi ia masih segar dalam ingatan :)
sekarang you nak tarik kata-kata you ? Ohh terlambat sayang ...
Hey nak tahu tak ? rinduu nak panggil you "Baby" serius . Nak meleleh air mata ni bila teringat ..
I'd tried my best to win your heart . takes almost 2 month . who would forget a person who is a hard-to-get person right ?
anyway , i selalu rindu you , jangan risau ... i tak pernah lupakan you walaupun sekali .
walaupun dulu i cuba untuk lupakan you . tapi tak boleh .
nampak tak aura you begitu kuat dalam ingatan i ?
Furthermore , i always pray for your health, studies, problems and more every single pray that i did ...
Dont forget that !
You always in my mind <3

Arif Lim

Tuesday, 9 October 2012

Cinta untuk awak

Assalamualaikum Stalker ,
disini ada beberapa ayat ingin dikongsikan dengan Kalian ...

Dah berhabuk dah blog ni kan ?
Atleast aku tak delete ape yang telah dicatatkan disini sebab aku selalu ingatkan dia ...



Bissmillahirommanirohim ...


Cinta , walaupun sukar untuk mengertikan.
Bukan sekadar lafas tersembunyi disebalik topeng niat bagi yang merasakannya .
Kerana wujud cinta . 'sinar , segala kesedihan umpama mati dalam nikmat hidup . 
Bebas daripada ungun nafsu .

Wujud bercinta bagai tiada wujud , tatkala manusia meneroka kesesatan .
Wajah bertemu wajah , senyum manis pencita sejati .
Lebur dalam pelukan damai sang kekasih ..
Sayang tidak akan ada yang berubah ... 
belajar menerima apa yang ada didepan kita sebelum terlambat .
Saya bahagia bila awak bahagia :)

Thursday, 23 February 2012

19 Feb 2012 , takkan pernah maafkan kau . Kbye

"Fake ape sial ? bodoh jea . kira untung aku nak jumpa kau . takyah yek-2 sgt "
"Kesian jea dgn kau jauh-2 dtg . takkan aku nak bia kau sesat kan ? aku masih ad sifat keperimanusian doe "


And then nak mintak maaf ? memang tak lah :)


"Hmm arip . . . Nak minx maaf pasal tadi . I Keterlaluan sangat dgn you . seriusly i tk tahu knp i bole jd cam tadi , i kusut act dgn masalah family . salah i maki-2 you tadi . mentamaap sgt-2 . i takbole tido selagi tak mentamaap . up to you nak maapkan kea tak . sorry again , tc , asalamualaikum ."
" sukahati laa nak cakap ape . i tk kesa you dah tawar hati kea tak , yg penting nk minx maap pasal tadi :\ "
"Yeayea i bole bla dari hidup you . tp lepas you maapkan i lahh . janji dah tak kacau . sumpah . "
" Alaaa , jgn ah mcm ni arip . i serius ni . i sala buad you mcmtoh . please :\ "
" Please lahh . Alaaa . NAK MINX MAAF LAHHHHHHH ! tak best aa gini . tak hensome kang == "
"Mcm ni kann ? :'\ org minx maaf pun susa . :'\ Sampai hati org disana buad mcm nie . "
" it's okey lahh if kau tanakk repl text aku kann . berharap gila one day kau text aku kau maapkan aku . aku nak spm . tknk laa buad jahat . byee "
"Gelak lahh weh . yg penting aku nak minx maap jea . then aku tak akan kcau kau lg . "
" Jgn aa mcm nie . kau nak soh aku buat ap lg haa supaya kau maafkan aku ? "




Aku dah penat dengan lakonan kau , Selame ni aku tertipu .
Harap lepas ni kau jangan text aku la wehh , rimas sial !
Habakk plak aku dengan kau skrg ehh .. menyesal aku sayang kau ..
Pegi la pendam dalam hati kau tuh . kesah pulak aku .
aku tulis ni biar aku INGAT ape yang kau buat dekat aku ..
Aku malas nak simpan dekat phone , MENYEMAK ! Puihh !


Chow ~

Sunday, 5 February 2012

Sumpah aku nak kau balik .. Tak de sape boleh gantikan kau :'(

Dalam sukarnya meluahkan kata itu,
Aku tunjukkan rasa cintaku,
Ku zahirkan rasa rindu

Kelembutanmu mempesonakan jiwa,
Senyum bibirmu mengundang ceria,
Hingga terbuai rasa

Aku sangat mencintai kamu,
Selamanyakan tetap di hatiku
Terpisah jauh jiwa dan raga mu,
Walau beribu tahun aku kan menunggumu

Yanaaa ! datang lah balik .. Aku rindu kan kauu boncett :'(
Aku ta boleh EGO macam kauu .. Aku nak kau balik pleaseeeeee
pleasee , i'd love you so much .. 
Yeee aku memang gembengg . Aku nak kauuu .. Datang laa balikk :'(

I Need you :'(

Sebelum kau terlena
Dengarkan irama ku
Sebagai peneman rindu
Mengharungi malam mu

Hilangkan resah hati mu
Hilangkan duka jiwa mu
Yakin ku ada di sisi
Temani mimpi-mimpi mu

Malam, ku meminta kepadamu
Lindungi permaisuri ku
Ku sungguh menyayangi nya

Sayang, pegang erat jemariku
Dan jangan kau lepaskannya
Ku kan ada di sisi mu
Selamat Malam Cinta

Friday, 20 January 2012

Ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang



If we love somebody could we be this strong
i will fight to win our love , i wouln't risk my love
Our love will stay in my heart <3

Tuesday, 10 January 2012

Sharing =)

Salam .
Sharing je cerita ni actually ,


Tahun lepas aku cuma couple dengan 3 org saja , buda segamat , Y V , dan EP ..
Masa dengan buda segamat tu memang laa aku rasa sayang gila , Sanggup buat pe je utk die .
Even bagi suprise utk die dengan mengejut , Percaya tak aku dapat cari rumah die sendiri tanpa tanya die ?
Haaa bayangkan laaa , Siap bagi hadiah dekat abg die lagi yall ..
Tapi last sekali menghampeh knn je ...
die tu baik pun sebenarnye , tapi aku cuba la nak ubah die kn ?
Tahan 2 bulan jee . aku yang fed up , Degil nak mampos kepale batu na'uzubillahh =.="
Niat aku masa dengan die memang utk uji die macamII , bukan nak cakap aku ni sempurna kan ,
tapi sekadar nak tengok reaksi die jee ..
Tapi Faill , Aku Tarik Dirii !!! Arghhh xD


Then aku mengusha perempuan lain , tak de la hebat manaa aku mengushaa .
Tapi selalunye yang terbaik lahh , Memang lame gila aku single time tuh . 3 bulan >.<
Pastu aku jumpe la si YV nii , Untunglahh perangai die Potpet potpet jee kann .
Aku suke dekat kauu !!! Hahahaaa !!
Masa tu memang la aku sayang lagi dekat Segamat tu , Yelahh 2 bulan yall aku korbankan semuanyee .
Pelajaran aku , kehadiran aku , waktu keje semua aku korban kan utk die .
Kalau sape baca ni mesti cakap aku bodoh la kan ?? *oke aku mmg bodoh
Sebab tu la aku tinggalkan die dol ~


Pasal YV nie memang suke sangat kenekan aku , Firstly aku yang sakat , aku yang nganjing , aku yang kene kan die .. Tapi lepas tuh , Aku asyik kene jeee dengan die , Bertubi-tubi yall ... Siap perli perli bagai , Urghh !!!
YV , kau tak de la bagus mana la kann , Tapi tu laahh , Cara kau tu buat aku sampai memimpii . Muahahahaha , Gila aku bila kenal kau ..
Tapi disebabkan si buda segamat ni jeles aku dapat kau , So macamII la die cerita dekat kau ,
Pasal break tak bgthu la ape lah bagai knn ? Maklumlaa org kalau da sakit hati ,
MacamII die bole buat ..
Arghhh Sebab die aku break dgn kau secara Paksa kauuuu ...
Time tu aku dah macam hapee meroyan "Ape salah akuu ape salah akuu arghhhh ekkk waaaaaa !t24^@^# " =.="
Okey malas nak sambung part ni . Sumpah panjang gila ...


Niat aku dengan YV memang nak kekal lama , siape ta nak kekal lama yall .
Okey la Umum ! aku mmg dlu kaki raba , GS ape bagai semua tuh ,
Bila dengan YV aku nak berubah , azam baru walaupun tak tahun baru hahaa .. *bunyi mcm ta ikhlas
sumpah la memang kau jaga aku dengan baik YV walaupun jauh ann .
DegilII aku , aku dengar cakap kau ...
Tersindir juga aku dengan kengkawan kau , bila dorang cakap macamII kat aku ..
Aku pun terasa laa , rasa na menyendiri jee daripada kauu *oke sedih :'(
Tapi apekan daya . Cabaran ann  , aku kene langgar tak peduli sape kau ...


Lastly break dengan kau 2.12 Kau kene kan aku kaw kawwww YV ?
Haihhh , kecewa gila bapak hati aku , Pegi kem time tu pun tak de semangan doeee . PEghhh ! nak melannggisss aku =\
Hati aku panas gila time tu , dah ta bole kontrol .. AKU LEPAS KAN KAU !! ARGHHH !!! :'(
aku rasa macam nak hentak kepala aku kt tingkap bas sialll ...
Memang seminggu dua juga aku marah dekat kau , tapi bila aku pujuk , Ego kau tinggi yall ..
Hentak kepale kau bole ? Sakit siak hati aku ..
Aku sayang doe kat kauu gemokk ! :'(
Apehal la kau ta leh nak berubahhh ? Aku rase lebih bagus jumpa kau daripada TEXTing , Walling , Chatting , Calling dengan kauu . Haaaaaa !
Sumpah aku sayang dekat kau :3


Yeyyyy , Suka la kauu .. Kau dah single skrg kan ?
Aku rindu doe dekat kauu .. Nak keluar dengan kauu ..
Walaupun kau ta macam perempuan lain , Atau Kembar kau ann ...
Untunglahh kau ni lembutt je dalam Kasar , Menyakat aku , ta bole lepan ann ?
Sakit hati aku dengan kau ! okey IMY ..


Aku nak kejut kau sebenarnye harini , Tapi ingat balik , aku rasa macam nak menyendiri jeee doe ..
Na jadi katak bawah tempurung bole ?
Baiklah , tangan aku dah sakit sebab kene injection ... lenguhh sehh . Acane na keje ? x,x


Y V , Aku tak tahu nak cakap macam mana . Fikiran aku bercelaru sehh , samada kau sayang aku / benci aku ... Mana satu wehh ?
Cube kau cakap ?


Ohh yaa ! aku suka time otp masa Birthday akuu .. Wohooo , Ta bole bla doee , kau tergagap macam hapee dahh . Coomelllll :)
Take care <3