Monday, 6 June 2011

Selamat Pagi Cinta

Hoiii , Kau jangan ingat kau sorang je rindu ..
Aku lagi rindu lahh kat kau ....
Terharu siot aku bace blog kau . Menitis air mata aku :) *ta de la sampai teresak2 HAHA !


Pesanan untuk kau , Jangan kerana EGO kau menyesal ...
kau penting kan MALU kau daripada hilang org yang kau sayang kn ?
Walaupun kau buat aku Sakeed Hati . Bila baca Blog kau jea , Luntuh semua kemarahan , kepahitan dan kesakitan yg aku pendam ...
Dan start tu lah mula aku nak sayang kau gela-gela =.="


Kesian kn aku ? Kau buat aku macam ni .. Sakit ouhh hati ..
Tapi percintaan perlu pengorbanan dari pelbagai aspek kn ? :)
Aku da biasa dahh , so jangan risau lah . Boleh handle lagi ...


Yeahh , Sejak Clash . Aku text kau , call kau . Buat macam tak endah , macam tak layan .
Time tu sumpah ! hati aku sakit gila babeng , Macam nak nyakkkk ~ je muke kau tuhh
Tapi sayang aku tak pernah luntuhh , Malah bertambah ....


Aku Harap dapat lah aku memiliki kau lagi selepas ini ..
Thanks kerana beri aku harapan ..




(Jiwangg knn ? Poyo gila ARIF LIM nii =.=")