Tuesday, 10 January 2012

Sharing =)

Salam .
Sharing je cerita ni actually ,


Tahun lepas aku cuma couple dengan 3 org saja , buda segamat , Y V , dan EP ..
Masa dengan buda segamat tu memang laa aku rasa sayang gila , Sanggup buat pe je utk die .
Even bagi suprise utk die dengan mengejut , Percaya tak aku dapat cari rumah die sendiri tanpa tanya die ?
Haaa bayangkan laaa , Siap bagi hadiah dekat abg die lagi yall ..
Tapi last sekali menghampeh knn je ...
die tu baik pun sebenarnye , tapi aku cuba la nak ubah die kn ?
Tahan 2 bulan jee . aku yang fed up , Degil nak mampos kepale batu na'uzubillahh =.="
Niat aku masa dengan die memang utk uji die macamII , bukan nak cakap aku ni sempurna kan ,
tapi sekadar nak tengok reaksi die jee ..
Tapi Faill , Aku Tarik Dirii !!! Arghhh xD


Then aku mengusha perempuan lain , tak de la hebat manaa aku mengushaa .
Tapi selalunye yang terbaik lahh , Memang lame gila aku single time tuh . 3 bulan >.<
Pastu aku jumpe la si YV nii , Untunglahh perangai die Potpet potpet jee kann .
Aku suke dekat kauu !!! Hahahaaa !!
Masa tu memang la aku sayang lagi dekat Segamat tu , Yelahh 2 bulan yall aku korbankan semuanyee .
Pelajaran aku , kehadiran aku , waktu keje semua aku korban kan utk die .
Kalau sape baca ni mesti cakap aku bodoh la kan ?? *oke aku mmg bodoh
Sebab tu la aku tinggalkan die dol ~


Pasal YV nie memang suke sangat kenekan aku , Firstly aku yang sakat , aku yang nganjing , aku yang kene kan die .. Tapi lepas tuh , Aku asyik kene jeee dengan die , Bertubi-tubi yall ... Siap perli perli bagai , Urghh !!!
YV , kau tak de la bagus mana la kann , Tapi tu laahh , Cara kau tu buat aku sampai memimpii . Muahahahaha , Gila aku bila kenal kau ..
Tapi disebabkan si buda segamat ni jeles aku dapat kau , So macamII la die cerita dekat kau ,
Pasal break tak bgthu la ape lah bagai knn ? Maklumlaa org kalau da sakit hati ,
MacamII die bole buat ..
Arghhh Sebab die aku break dgn kau secara Paksa kauuuu ...
Time tu aku dah macam hapee meroyan "Ape salah akuu ape salah akuu arghhhh ekkk waaaaaa !t24^@^# " =.="
Okey malas nak sambung part ni . Sumpah panjang gila ...


Niat aku dengan YV memang nak kekal lama , siape ta nak kekal lama yall .
Okey la Umum ! aku mmg dlu kaki raba , GS ape bagai semua tuh ,
Bila dengan YV aku nak berubah , azam baru walaupun tak tahun baru hahaa .. *bunyi mcm ta ikhlas
sumpah la memang kau jaga aku dengan baik YV walaupun jauh ann .
DegilII aku , aku dengar cakap kau ...
Tersindir juga aku dengan kengkawan kau , bila dorang cakap macamII kat aku ..
Aku pun terasa laa , rasa na menyendiri jee daripada kauu *oke sedih :'(
Tapi apekan daya . Cabaran ann  , aku kene langgar tak peduli sape kau ...


Lastly break dengan kau 2.12 Kau kene kan aku kaw kawwww YV ?
Haihhh , kecewa gila bapak hati aku , Pegi kem time tu pun tak de semangan doeee . PEghhh ! nak melannggisss aku =\
Hati aku panas gila time tu , dah ta bole kontrol .. AKU LEPAS KAN KAU !! ARGHHH !!! :'(
aku rasa macam nak hentak kepala aku kt tingkap bas sialll ...
Memang seminggu dua juga aku marah dekat kau , tapi bila aku pujuk , Ego kau tinggi yall ..
Hentak kepale kau bole ? Sakit siak hati aku ..
Aku sayang doe kat kauu gemokk ! :'(
Apehal la kau ta leh nak berubahhh ? Aku rase lebih bagus jumpa kau daripada TEXTing , Walling , Chatting , Calling dengan kauu . Haaaaaa !
Sumpah aku sayang dekat kau :3


Yeyyyy , Suka la kauu .. Kau dah single skrg kan ?
Aku rindu doe dekat kauu .. Nak keluar dengan kauu ..
Walaupun kau ta macam perempuan lain , Atau Kembar kau ann ...
Untunglahh kau ni lembutt je dalam Kasar , Menyakat aku , ta bole lepan ann ?
Sakit hati aku dengan kau ! okey IMY ..


Aku nak kejut kau sebenarnye harini , Tapi ingat balik , aku rasa macam nak menyendiri jeee doe ..
Na jadi katak bawah tempurung bole ?
Baiklah , tangan aku dah sakit sebab kene injection ... lenguhh sehh . Acane na keje ? x,x


Y V , Aku tak tahu nak cakap macam mana . Fikiran aku bercelaru sehh , samada kau sayang aku / benci aku ... Mana satu wehh ?
Cube kau cakap ?


Ohh yaa ! aku suka time otp masa Birthday akuu .. Wohooo , Ta bole bla doee , kau tergagap macam hapee dahh . Coomelllll :)
Take care <3