Thursday, 23 February 2012

19 Feb 2012 , takkan pernah maafkan kau . Kbye

"Fake ape sial ? bodoh jea . kira untung aku nak jumpa kau . takyah yek-2 sgt "
"Kesian jea dgn kau jauh-2 dtg . takkan aku nak bia kau sesat kan ? aku masih ad sifat keperimanusian doe "


And then nak mintak maaf ? memang tak lah :)


"Hmm arip . . . Nak minx maaf pasal tadi . I Keterlaluan sangat dgn you . seriusly i tk tahu knp i bole jd cam tadi , i kusut act dgn masalah family . salah i maki-2 you tadi . mentamaap sgt-2 . i takbole tido selagi tak mentamaap . up to you nak maapkan kea tak . sorry again , tc , asalamualaikum ."
" sukahati laa nak cakap ape . i tk kesa you dah tawar hati kea tak , yg penting nk minx maap pasal tadi :\ "
"Yeayea i bole bla dari hidup you . tp lepas you maapkan i lahh . janji dah tak kacau . sumpah . "
" Alaaa , jgn ah mcm ni arip . i serius ni . i sala buad you mcmtoh . please :\ "
" Please lahh . Alaaa . NAK MINX MAAF LAHHHHHHH ! tak best aa gini . tak hensome kang == "
"Mcm ni kann ? :'\ org minx maaf pun susa . :'\ Sampai hati org disana buad mcm nie . "
" it's okey lahh if kau tanakk repl text aku kann . berharap gila one day kau text aku kau maapkan aku . aku nak spm . tknk laa buad jahat . byee "
"Gelak lahh weh . yg penting aku nak minx maap jea . then aku tak akan kcau kau lg . "
" Jgn aa mcm nie . kau nak soh aku buat ap lg haa supaya kau maafkan aku ? "




Aku dah penat dengan lakonan kau , Selame ni aku tertipu .
Harap lepas ni kau jangan text aku la wehh , rimas sial !
Habakk plak aku dengan kau skrg ehh .. menyesal aku sayang kau ..
Pegi la pendam dalam hati kau tuh . kesah pulak aku .
aku tulis ni biar aku INGAT ape yang kau buat dekat aku ..
Aku malas nak simpan dekat phone , MENYEMAK ! Puihh !


Chow ~