Thursday, 15 November 2012

Dear EX :)

Assalamualaikum ,
Haihhhh ... takda masa weii nak update blog , assignment banyak gila ..
anyway , Dear EX . i kat sini selalu ingat dekat you ..
tapi i dah ada pengganti you .. yeah i masih ingat janji i dekat you dulu ..
tapi tu dulu , walaupun you masih sedar kesalahan you , tapi you masih buat juga benda yang sama..

walaupun kita dah hampir setahun berpisah , setiap kata-kata you i tak pernah lupa ..
mungkin ia lenyap dihanyut zaman , tapi ia masih segar dalam ingatan :)
sekarang you nak tarik kata-kata you ? Ohh terlambat sayang ...
Hey nak tahu tak ? rinduu nak panggil you "Baby" serius . Nak meleleh air mata ni bila teringat ..
I'd tried my best to win your heart . takes almost 2 month . who would forget a person who is a hard-to-get person right ?
anyway , i selalu rindu you , jangan risau ... i tak pernah lupakan you walaupun sekali .
walaupun dulu i cuba untuk lupakan you . tapi tak boleh .
nampak tak aura you begitu kuat dalam ingatan i ?
Furthermore , i always pray for your health, studies, problems and more every single pray that i did ...
Dont forget that !
You always in my mind <3

Arif Lim